Close

Hallo en welkom bij Compliment. Fijn dat je even meeleest.
Mijn naam is Olga Ivanyuk en zoals mijn naam doet vermoeden, ben ik een echte wereldburger! Samen met mijn ouders reisde ik op jonge leeftijd doorheen heel Europa om vervolgens in 2000 in België te landen. Naast de gelukkige oprichtster van Compliment ben ik ook een echte levensgenieter en ben ik nog steeds elke dag gepassioneerd door mijn vak.

Al van jongs af aan, wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. In lijn met die droom, startte ik een opleiding van drie jaar als schoonheidsspecialiste en studeerde ik erna bij als verpleegkundige. Dit laat me toe om naast klassieke verzorgingen ook gespecialiseerde behandelingen aan te bieden, zoals mesotherapie, chemische peelingen en tepelreconstructie. Vervolgens deed ik ervaring op al als make-up artieste, verzorgingsconsulente én gaf ik les in de “beauty-school”. Daarna werd het hoog tijd om al deze ervaring te bundelen en mijn eigen zaak te starten: Compliment! 

Voortgaand op mijn leergierigheid, startte ik mijn Master in “European Fragrance & Cosmetics” aan de Universiteit van Versailles. Deze opleiding laat me niet alleen toe nog meer expertise op te bouwen in mijn vak maar evenzeer het proces voorafgaand aan het gebruik van cosmetica, het ontstaan ervan in laboratoria en het verwerken en vermarkten van deze producten te kennen. Dit stelt me in staat om voor elke klant een specifieke behandeling “op maat” uit te werken die speciaal dient voor zijn of haar huid behoeftes.

Naast huiddeskundige, ben ik ook experte in permanente make-up. Zo kan iedereen bij mij terecht die bijvoorbeeld wegens ziekte niet langer haargroei heeft aan wenkbrauwen of wimpers, een bepaalde make-up allergie heeft of eender wie zich elke dag tijd wil besparen voor de spiegel. 

De rode draad doorheen mijn ondertussen twintigjarige carrière is “blijven leren” maar even goed vind ik het belangrijk om deze kennis te kunnen delen. Daarom geef ik ook opleidingen in de vorm van privé masterclasses aan schoonheidsspecialisten die zich willen verdiepen en verbeteren in permanente make-up of gelnagels. 

Kortom, bij Compliment ben je voor elke schoonheidsbehandeling met verregaande expertise aan het juiste adres. Elke klant is bijzonder en voorzie ik van een individuele aanpak die je van binnenuit of van buitenaf weer doet stralen. Want wie hoort er nu niet graag “Wat zie je er goed uit!” – er bestaat toch geen beter Compliment? 🙂

Klantrecensies

WAT MENSEN ZEGGEN OVER COMPLIMENT

Neemt steeds voldoende tijd voor haar klanten en een gezellige babbel in onze moedertaal is steeds leuk.

..bijna 3 jaar geleden heb ik door Olga een fijne permanente eyeliner aan mijn ogen laten zetten:perfect gedaan, geen pijn, de kleur is steeds heel mooi ,...super tevreden! Ik bewonder mijn schoonheid elke dag 😇 Bedankt, Olga 😍

Ik heb een paar jaren geleden door jou mijn wenkbrauwen en ogen lagen doen. Ik heb maar van 1 ding veel spijt : dat ik het geen jaren eerder heb laten doen! Zelf op een dag waar je je wat minder voelt blijf je er eigenlijk hoed uitzien, waardoor je je plots ook weer war beter voelt. Een absolute aanrader dus!

Zeer tevreden van mijn permanente make-up!Vooral wanneer je kanker hebt gehad en de wenkbrauwen groeien niet meer is permanente make-up een ideale oplossing geweest in mijn geval. Heb eerst een lijntje op je ooglid , en dan de wenkbrauwen gedaan , dan kan ik zo buiten. En het doet geen pijn. Het is naturel. Ik zou dit iedereen aanraden .Zeker bij Olga. 🤩

Wat heb ik je in die 20 jaar in de positieve zin zien veranderen: van verlegen jongedame tot volleerde beauty experte die zich steeds blijft bijscholen en de nieuwste technieken toepast. Je bent een voorbeeld voor velen!