Olga Ivanyuk

Ik ben Olga Ivanyuk en zoals mijn naam reeds doet vermoeden ben ik niet van Belgische afkomst. Maar van jongsafaan reisde ik met mijn ouders doorheen Europa om dan uiteindelijk in 2000 voor een vaste stek in België te kiezen. Ik hou van de lekker eten en een lekker glaasje wijn, dus je kan met een gerust hart zeggen dat ik ondertussen een echte Belgische ben :)

Als klein meisje was ik er al van overtuigd dat ik schoonheidsspecialiste zou worden. Na alle schoonheidsbehandelingen die mijn poppen destijds ondergingen kan ik je ervan overtuigen dat geen van hen ooit een rimpeltje zal krijgen :)

Ik genoot een fantastische opleiding van 3 jaar met een specialisatie in gelnagels en medische pedicure. Na deze doorgedreven opleiding volgde dan een praktijkervaring in een gezondheids- en welnesscentrum,. Leergierig als ik ben besloot ik me verder te specialiseren en volgde een opleiding als verpleegster. Dit laat mij vandaag de dag toe om ook mesotherapie en andere verzorgingen aan te bieden. Je bent in professionele handen!

Vervolgens deed ik ervaring op al als make-up artieste, verzorgingsconsulente gaf ook les in de "beauty-school" waar ik mensen de kunst van het maquilleren aanleerde met een uitgebreid gamma van de beste verzorgings- en maquillageproducten: YSL, Dior, Chanel,...., waarna het hoog tijd was om al deze ervaring te gebruiken en mijn eigen zaak te starten.  

Ondertussen ben ik al bijna 10 jaar ben ik dan ook de troste eigenaar van schoonheidssalon Compliment waar ik dag in dag uit met heel veel passie voor mijn vak mijn klanten in de watten leg.

 

Wat zie je er goed uit! Dit is toch een complimentje dat elke vrouw graag krijgt?

Elke klant is uniek en bijzonder. Mijn persoonlijke individuele aanpak, afgestemd op jouw persoonlijke noden en behoeften zorgt ervoor dat je er steeds mooi en verzorgd uitziet. Een mooie verzorgde huid en nageltjes zijn geen luxe, maar iets waar we als vrouw, én man, wel verdienen. Ik hou ervan om mensen een goed gevoel over zichzelf te geven, om hen te doen stralen op elke gelegenheid, of zelfs in trainingspak. Ik zie het dan ook als mijn missie om ervoor te zorgen dat je niet alleen complimentjes krijgt, maar dat elk compliment ook oprecht gemeend is. Welkom in de wereld van Compliment!

Klantenbeoordelingen

Review toevoegen
Voorheen ging ik steeds naar een andere schoonheidsspecialiste, totdat ik onvoorzien eens bij Compliment moest zijn. Sindsdien heeft Olga er weer een klnat bij. Bedankt!

Jasmine

Neemt steeds voldoende tijd voor haar klanten en een gezellige babbel in onze moedertaal is steeds leuk.

Svetlana

Een dame die haar vak kent tot in de details en me steeds raad geeft! Bedankt Olga!

Anne

Al jaren ga ik naar Olga, en kom steeds gelukkig thuis. Ze is echt een complimentje waard!

Samantha

Mijn nagels zien er weer geweldig uit dankzij Olga!

Miranda

Prachtig werk geleverd, zeer vriendelijk en kent haar vak!

Sonia