Olga Ivanyuk

Mijn jeugd

Mijn naam is Olga Ivanyuk en zoals mijn naam reeds doet vermoeden ben ik niet van Belgische afkomst. Op 2 november 1984 werd ik geboren op een mooi plekje aan de Zwarte Zee in Rusland waar ik als kind opgroeide. In mijn jeugdjaren werd ik verliefd op dansen waardoor ik al snel op de dansschool belandde en aan ballet en later ook stijldansen begon te doen.
Enkele jaren later besloten mijn ouders om met ons gezin doorheen Europa te gaan reizen waardoor ik de kans heb gehad veel Europese landen te ontdekken. Uiteindelijk zijn we met ons gezin in 2000 in Belgiƫ gestrand en zoals je ziet zijn we hier nog steeds niet vertrokken.

Opleiding en ervaring

Al vrij snel wist ik wat ik wou gaan studeren: schoonheidsspecialiste. Ik genoot er een fantastische opleiding van 3 jaar met specialisatie in gelnagels en medische pedicure. Na deze opleiding kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij een gezondheids- en welness centrum, een kans die ik uiteraard met beide handen greep.
Toch besloot ik nog verder te gaan studeren en volgde een opleiding als verpleegster. Achteraf gezien bleek dit toch niet zo mijn ding te zijn waardoor ik terugkeerde naar mijn roots in de beauty- en verzorgingsector.
Ik pikte de draad weer op en kon snel weer aan de slag, deze keer bij een parfumerie waar ik als make-up artieste en verzorgingsconsulente werkte. In de weinige vrije tijd die me nog restte, gaf ik les op de "beauty-school" waar ik mensen de kunst van het maquilleren aanleerde met een uitgebreid gamma van de beste verzorgings- en maquillageproducten: YSL, Dior, Chanel,...

Waarom Compliment?

Een persoonlijke aanpak voor elke klant, steeds werken met de glimlach, gewoon de overtuiging dat elke vrouw het verdient om er mooi uit te zien en zich wat 'luxe' moet permitteren waren de pijlers die ervoor zorgde dat ik half 2009 besloot om mijn eigen zaak op te richten, Compliment.
Iedere vrouw krijgt graag complimenten, het doet haar stralen, lachen en ze voelt zich er op en top vrouw door.
Een gevoel dat iedere vrouw verdient!